Onze energieleverancier Energie VanOns heeft de aanmelding nog beter en gemakkelijker gemaakt. Op een mobiel apparaat werkt de ‘aanmeldstraat’ ook heel mooi. Hieronder een paar foto’s van hoe het in zijn werk gaat. Na een paar stappen krijg je een ‘persoonlijk aanbod’, een voorbeeldberekening van wat je bij EVO maandelijks kwijt bent voor je energieverbruik. Dat kun je vergelijken met wat je momenteel bij je huidige leverancier betaalt. De items in het aanbod zijn uitvouwbaar, zodat je in detail kunt zien waar je voor betaalt. Als je je keuze gemaakt hebt moet je je persoonlijke gegevens invullen en vervolgens het aanmeldformulier ondertekenen (dat kan digitaal) en versturen (kan ook digitaal). De overstap van je huidige leverancier naar EVO wordt voor je geregeld.

En dan ben je klant van Energie VanOns. Lid van de VanOns beweging die naar duurzaamheid streeft en die van onderop wil bewerkstelligen. Je stroom is 100% groen en lokaal opgewekt (onder andere op It Trochpaad). EVO scoort een 10 op duurzaamheid. EVO stimuleert lokale opwekprojecten om daar vervolgens de stroom van af te nemen en te leveren aan haar klanten. EVO maakt zelf geen (dure) reclame. In plaats daarvan keert zij, als wederverkopersvergoeding, jaarlijks € 75,- uit aan de coöperatie via welke de klant zich aangemeld heeft, in Wommels aan ons (de WEK) dus.

 

 

 

 

 

Je bent automatisch zelf lid van de WEK. De WEK is een coöperatie; de leden bepalen wat de WEK doet. Ook wat er met de binnengekomen wederverkopersvergoeding gebeurt. Dat kan besteed worden aan duurzaamheidsprojecten in Wommels (en Iens die met ons mee doet). Of aan leefbaarheidsprojecten. En voor onze leden hebben wij onze energiepremieregeling: als je in je huis een duurzame investering doet (led-lampen, inductiekookplaat, dubbel glas, warmtepomp om maar wat te noemen) of bijvoorbeeld een e-bike koopt kun je een bijdrage in de kosten krijgen. Naast dat EVO voordeliger is dan de andere grote energieleveranciers (lees hier) en goed voor milieu en dorp, heb je er zelf zo ook nog wat aan. Op deze pagina staat meer over onze energiepremieregeling.

Je kunt je hier via ons, de WEK, aanmelden. Volg gerust de eerste stappen naar je persoonlijk aanbod. Je zit nergens aan vast totdat je het aanmeldformulier ondertekend opgestuurd hebt. Kom bij VanOns, samen staan we lokaal sterk.

Het werkt zo:

Eerst op bereken maandbedrag klikken op onze pagina bij Energie VanOns:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens je postcode en huisnummer invullen:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan welke energieproducten je wilt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens je huidige verbruik:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan of je zelf al of niet stroom opwekt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je persoonlijk aanbod wordt berekend en komt naar voren. Hieronder, als voorbeeld, bij een verbruik van jaarlijks 3000 m3 stroom en 1200 m3 met en zonder eigen opwek van 2000 m3 stroom. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt kiezen tussen een jaarcontract of een maandelijks opzegbaar contract. Wij hopen uiteraard dat je er voor kiest om een trouwe klant te worden en mee werkt en denkt aan de verduurzaming van onze lokale omgeving. Als je je keuze gemaakt hebt ga je naar de laatste stap(pen), het invullen van je persoonlijke gegevens en het ondertekenen en opsturen van je aanmeldformulier:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Kom je er toch niet uit of heb je vragen: bel Lukas Offinga, bestuurslid van de WEK, 0620343380, stuur een mail, info@wekwommels.nl, of schiet een van de andere leden van het bestuur of de initiatiefgroep aan: Ultsje Wiersma, Douwe Weidenaar, Berend Bosgra, Jan Germ Geertsma, Bert Veenendaal, Eelke Malda, Pier Zijlstra of Rutger Boudewijn.