Flyer Energiezuinig Wommels

De flyer van de actie Energiezuinig Wommels van ons, Doarpsbelang Wommels en Elkien wordt binnenkort bij je in de brievenbus gedaan. De actie is er voor bedoeld om iedereen in Wommels en Iens te helpen energie te besparen en dus minder geld daaraan kwijt te zijn. Je kunt op de flyer (antwoordstrook) aangeven of je gratis kleine energiebesparende maatregelen wilt, bezoek van een energiecoach, een energiescan van je woning met de warmtebeeldcamera of, tegen een eigen bijdrage van € 100,-, een deskundig energieadvies over je woning (door middelsee.eu) en/of je cv waterzijdig laten inregelen.

Een week nadat je de flyer in de bus hebt gekregen komen we je antwoord ophalen.

Als we je niet thuis treffen (of als je dat liever hebt) kun je je antwoord ook op ons inleverpunt, bij Pier Zijlstra Vicarystraat 6, inleveren of via deze link online je antwoord bij ons aanleveren.

 

Via de gemeente Súdwest Fryslân zijn Annelies de Jong, Johanneke Liemburg, Pier Zijlstra en Lukas Offinga op cursus geweest en opgeleid tot energiecoach. De cursus was vier dagdelen en werd gegeven door Marjan Faber van PEB (Provinciaal Energietransitie Bureau) Friesland. Woensdag 23 maart hebben we ons certificaat gekregen.

Verbruik je te veel energie en ben je daar te veel geld voor kwijt dan kunnen wij samen met jou kijken naar je energieverbruik en hoe je met energie omgaat. We proberen je te helpen je energieverbruik omlaag te krijgen door je bewust te maken van wat er allemaal energie verbruikt en waar dat minder kan.

We helpen  je gratis. Vraag aan via energiecoach@wekwommels.nl  of bel/app 0620343380.

 

 

De energiecoaches van Wommels:

Na de uitreiking van de certificaten met de andere geslaagden op de foto. Johanneke Liemburg kon die avond niet en ontbreekt dus op de foto.

Hier zijn we op cursus in It Dielshûs.