We  staan als lokaal initiatief op de pagina In de buurt  van Energie VanOns. Je  kunt kiezen voor de WEK Wommels als lokale coöperatie en je vervolgens inschrijven als klant bij Energie VanOns. Via onze pagina bij Energie VanOns   kun je direct via de WEK klant worden  van Energie VanOns. Je kunt eerst een voorbeeldberekening laten maken van je maandelijkse kosten bij Energie VanOns bij je huidige jaarverbruik. Dat kun je dan vergelijken met wat je nu kwijt bent bij de energieleverancier waar je nu klant van bent.

Overstappen naar Energie VanOns als energieleverancier is heel eenvoudig. Energie VanOns regelt de overstap voor je.

Ook bedrijven kunnen zich nu rechtstreeks via deze weg aanmelden als klant van Energie VanOns.

Mocht je er persoonlijk niet veel voordeel van hebben omdat je al een voordelige energieleverancier hebt, bedenk dan dat de stroom van Energie VanOns 100% groen is en het gas CO2 gecompenseerd en dat we met zijn allen in Wommels mooie dingen kunnen doen op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid met de bijdrage van Energie VanOns. Zie bij onze ondersteunde projecten wat wij al mede gefinancierd hebben. € 7500,- per 100 klanten per jaar (er zijn in Wommels 900 aansluitingen)!

Je kunt ook eerst even rechtstreeks de tarieven bij Energie VanOns voor elektrisch en gas bekijken en op de pagina Onze bronnen bekijken waar de stroom vandaan komt.

Energie VanOns biedt nu ook dynamische contracten aan: Zit zelf aan de knoppen met het dynamische contract en bepaal zelf wanneer je energie wilt verbruiken en voor welke prijs.

Levertarieven Energie van Ons van 1 jan – 31 jan 2023:
Elektriciteit enkel: € 0,60, hoog: € 0,69, laag € 0,50. Gas € 2,30 per m3. Deze bedragen zijn inclusief belastingen en BTW.

Teruglevertarieven Elektriciteit enkel: € 0,37, hoog: € 0,44, laag € 0,29. Deze zijn gelijk aan de levertarieven, maar dan zonder belastingen en BTW.

Voor 2023 heeft de overheid een energieplafond ingesteld van € 0,40 voor een kWh (voor maximaal 2900 kWh) elektriciteit en € 1,45 voor een m3 aardgas (voor maximaal 1200 m3). Deze bedragen zijn inclusief de belastingen. Met een verbruik onder het prijsplafond zijn alle prijzen bij alle leveranciers gelijk. Boven het prijsplafond betaal je de prijs zoals hieronder en -boven (EVO) weergegeven.

Tarieven andere leveranciers (bron overstappen.nl):