We  staan als lokaal initiatief op de wederverkoperskaart van Noordelijk Lokaal Duurzaam  energie. Je kunt kiezen voor de WEK Wommels als lokale coöperatie en je vervolgens inschrijven als klant bij NLD. Via onze pagina bij NLD kun je direct via de WEK klant worden  van NLD. Je kunt eerst een berekening laten doen van je maandelijkse kosten bij NLD bij je huidige jaarverbruik. Dat kun je dan vergelijken met wat je nu kwijt bent bij de energieleverancier waar je nu klant van bent.

Overstappen naar NLD als energieleverancier is heel eenvoudig.

Ook bedrijven kunnen zich nu rechtstreeks via deze weg aanmelden als klant van NLD. Na de postcodecheck kun je MKB-contract aanvinken.

Mocht je er persoonlijk niet veel voordeel van hebben omdat je al een voordelige energieleverancier hebt, bedenk dan dat de stroom van NLD 100% groen is en het gas CO2 gecompenseerd en dat we met zijn allen in Wommels mooie dingen kunnen doen op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid met de bijdrage van NLD. € 7500,- per 100 klanten per jaar (er zijn in Wommels 900 aansluitingen)!

Je kunt ook eerst even rechtstreeks de tarieven bij NLD voor elektrisch en gas bekijken op de pagina lokale energie, je kunt kiezen uit vaste en variabele tarieven.  Bedrijven kunnen de zakelijke tarieven raadplegen. De tarieven van NLD zijn concurrerend tegen die van de grote energieleveranciers.

 

nld