Wegens de huidige onzekere markt met extreem gestegen gasprijzen kunnen er bij Energie VanOns geen nieuwe contracten afgesloten worden, ook niet via ons of de andere coöperaties.

 

We  staan als lokaal initiatief op de pagina In de buurt  van Energie VanOns. Je  kunt kiezen voor de WEK Wommels als lokale coöperatie en je vervolgens inschrijven als klant bij Energie VanOns. Via onze pagina bij Energie VanOns   kun je direct via de WEK klant worden  van Energie VanOns. Je kunt eerst een voorbeeldberekening laten maken van je maandelijkse kosten bij Energie VanOns bij je huidige jaarverbruik. Dat kun je dan vergelijken met wat je nu kwijt bent bij de energieleverancier waar je nu klant van bent.

Overstappen naar Energie VanOns als energieleverancier is heel eenvoudig.

Ook bedrijven kunnen zich nu rechtstreeks via deze weg aanmelden als klant van Energie VanOns. Na de postcodecheck kun je MKB-contract aanvinken.

Mocht je er persoonlijk niet veel voordeel van hebben omdat je al een voordelige energieleverancier hebt, bedenk dan dat de stroom van Energie VanOns 100% groen is en het gas CO2 gecompenseerd en dat we met zijn allen in Wommels mooie dingen kunnen doen op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid met de bijdrage van Energie VanOns. Zie bij onze ondersteunde projecten wat wij al mede gefinancierd hebben. € 7500,- per 100 klanten per jaar (er zijn in Wommels 900 aansluitingen)!

Je kunt ook eerst even rechtstreeks de tarieven bij Energie VanOns voor elektrisch en gas bekijken op de pagina Onze bronnen, je kunt kiezen uit vaste en variabele tarieven.  Bedrijven kunnen de zakelijke tarieven raadplegen. De tarieven van Energie VanOns zijn concurrerend tegen die van de grote energieleveranciers.