Het is echt heel eenvoudig om over te stappen van je huidige energieleverancier naar NLD.  Een paar muisklikken en enkele gegevensvelden  invullen en het is gepiept. NLD regelt de overgang verder voor je. Je contract gaat automatisch is wanneer dat bij je huidige leverancier is afgelopen. Voordat je de laatste klik doet en je gegevens verzendt kun je een berekening zien van de kosten die je bij NLD zou hebben met je huidige jaarverbruik. Bedenk dat NLD 100% groene stroom levert en CO2-gecompenseerd gas en dat er € 75,- per jaar naar de WEK gaat, die het geld terug wil laten vloeien in het dorp. De WEK is een coöperatie. Als lid beslis je zelf hoe dat zal gebeuren.

Als eerste ga je naar onze pagina bij NLD. Daar klik je op klant worden.

klantworden1

 

 

 

 

 

 

Vervolgens vul je je postcode en huisnummer in en klik je op Ga Verder.

klantworden2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je adresgegevens worden gecheckt en komen in beeld. Als ze kloppen klik je op Ga verder.

klantworden3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan vul je in of je enkel of dubbel tarief hebt en of je een variabel contract of een contract van een jaar wilt. En, voor de voorbeeldberekening, vul je je huidige jaarverbruik in (die staat op je jaarnota). Klik weer op Ga verder. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast.

klantworden4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je krijgt een voorbeeldberekening van je kosten bij NLD bij je huidige jaarverbruik. € 75,- hiervan gaat naar Wommels als je aansluit! Op de volgende pagina kun je je persoonlijke gegevens invullen. Klik op Ga verder.

klantworden5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier kun je je persoonlijke gegevens invullen én wanneer je je contract in wilt laten gaan. Als je “Zo snel mogelijk” aanvinkt gaat je contract bij NLD in zodra je huidige contract is afgelopen, het maakt niet uit of dat over een maand is of over een paar maanden of een jaar of zelfs meerdere jaren. NLD regelt het perfect voor je. Klik op Ga verder om je aan te melden als klant van NLD. Zelfs dan zit je nog nergens aan vast want je krijgt hierna je leveringsovereenkomst en een formulier betaalwijze per mail die je moet ondertekenen en terugsturen. Pas dan is het definitief.

klantworden6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dikkeduim

   

dikkeduim

 

 

 

 

 

 

Heb je dat gedaan, dan heten wij je van harte welkom als lid van onze coöperatie. Vanaf de begindatum van je contract heb je groene energie en genereer je per jaar € 75,- voor het dorp en vanaf wanneer je je definitief hebt aangemeld kun je als lid mee beslissen over wat de WEK doet. De WEK richt zich op verduurzamen van Wommels. Wij stimuleren het zelf opwekken van groene stroom en willen ook projecten op dat gebied gaan doen waar onze leden profijt van hebben. Ook leefbaarheidsprojecten in Wommels willen wij ondersteunen opdat inwoners van Wommels hiervan kunnen profiteren zonder dat ze daar op een andere manier voor moeten betalen, bijvoorbeeld in de vorm van verhoogde contributie van een (sport-) vereniging.

Klik op deze link om je aan te melden. Of om eerst even vrijblijvend  de voorbeeldberekening te zien.