Leden van de WEK kunnen de hele maand april met 30% korting LED-lampen kopen bij ACR in Winsum. Zij krijgen hiervoor een kortingskaart. Ook voor nieuwe leden is de actie van toepassing. Meld je je aan als lid van de WEK en als klant van NLD dan krijg je ook een kortingskaart. Wij zorgen dat je hem zo snel mogelijk in huis hebt. De kortingskaart is de hele maand april geldig en meerdere keren te gebruiken. LED-lampen  zijn zeer energiezuinig en gaan zeer veel langer mee dan gewone gloeilampen. Met deze korting heb je de lampen nog sneller terug verdiend en kun je vervolgens nog jaren profiteren van het veel geringere  energieverbruik.

Een gloeilamp van € 3,- die dagelijks 4 uur brandt (1500 uur per jaar, gelijk aan de levensduur van de lamp) verbruikt jaarlijks € 11,- aan stroom. Elk jaar ben je dus € 14,- aan stroom en een nieuwe lamp kwijt. Een LED-lamp van € 17.50 gaat gemiddeld 35.000 uur mee en verbruikt per jaar € 2,- aan stroom bij dagelijks 4 uur branden. Met deze korting kost de lamp nog maar € 12.25. Elk jaar bespaar je € 12,- (stroom en je hoeft geen nieuwe lamp), terugverdientijd dus een jaar. NLD is voordeliger dan de grote grijze energieleveranciers. Per lid krijgt de WEK jaarlijks € 75,- van NLD om in Wommels aan duurzaamheids- of leefbaarheidsprojecten te besteden.

Deze actie doen wij samen met de andere energiecoöperaties in Littenseradiel, Griene Enerzjy Koöperaasje Easterein (GEKE), Grieneko, Energie Kûbaard en Enerzjy Koöperaasje Easterwierrum (EKE). De ACR winkel zit aan de Kleasterdyk op nummer 46 in Winsum.

Word lid van de WEK en sluit je aan bij NLD en maak meer van dit soort acties  (en meer)  mogelijk. WEK: goed voor jou, voor Wommels en voor het milieu.

 

advskille

KortingskaartLEDlampen